Dynamisch dentaaltechnisch bedrijf ten dienste van tandartsen in Waregem en omgeving

Alles voor een stralende glimlach

Het gebit is een van de meest opvallende kenmerken van een persoon. U gebruikt uw gebit tijdens het eten, toont het ook tijdens het spreken en wanneer u lacht. Een mooi en verzorgd gebit is dan ook erg belangrijk en net daarom help ik u graag verder. Als ervaren dentaaltechnicus garandeer ik u tandprotheses op maat van uw mond, kaken en gebit. Hiervoor overleg ik met de tandarts en de patiënt, om zo mijn oplossingen maximaal af te stemmen op uw noden. Ook wanneer uw kaken na verloop van tijd lichtjes veranderen, garandeer ik een maximaal draagcomfort.

Samen met de tandarts bespreek ik de verschillende mogelijkheden, gaande van porseleinwerk tot zirkoniasystemen. In de eerste plaats stuur ik steeds aan op het maximale behoud van uw natuurlijk gebit door middel van kroon- en brugwerk, waarbij ik de functie van één of meer missende tanden herstel. Indien onmogelijk vervaardig ik een kunstgebit. Ik sta eveneens in voor het bijstellen daarvan, alsook voor het onderhoud en de herstellingen. Hierdoor geniet u elke dag opnieuw van een pijnloze en stralende glimlach.

Uw expert in tandprotheses

Het Tandlabo Van Den Eynde Yves in Waregem staat in voor het ontwerp en het vervaardigen van tandprotheses. Daarnaast ben ik uw eerste aanspreekpunt bij onderhoud, herstellingen of eventuele vragen. Dankzij mijn flexibele aanpak help ik u steeds verder, ook tijdens het weekend of op zon- en feestdagen.

Vervaardigen van tandprotheses

Herstellen van afgebroken tand in kunstgebit

Kleine aanpassingen aan tandprotheses

Herstellen van barst in kunstgebit

Totale reiniging van protheses

Advies voor dagelijks onderhoud

Bekijk onze tandprotheses

Contacteer mij nu voor meer informatie.

Ik ben ook tot uw dienst voor herstellingen en onderhoud van uw gebit.